Ekranların ilgiyle izlenen yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 12.30’da Kanal D’de izleyicisiyle buluşuyor. hazırladıkları yemeklerle hünerlerini sergileyen gelinler, kayınvalidelerden en yüksek puanı alıp çeyrek altının kazananı olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Zaman zaman ilginç anlara ve hararetli tartışmalara da sahne olan program, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Peki, 24 Ocak Cuma Gelinim Mutfakta kim birinci? Gelinim Mutfakta birinci olan isim belli mi? Detaylar haberimizde olacak…

24 Ocak Cuma Gelinim Mutfakta kim birinci? Gelinim Mutfakta birinci olan isim…

Gelinim Mutfakta programı bugün de heyecanlı dakikalarla ekranlara geliyor. En güzel yemeği hazırlayıp kaynanalara beğendirmek için yarışan gelinler, günün çeyrek altını ve haftanın bileziklerini kazanmak için ter döküyor.

23 Ocak Perşembe günü yayınlanan programda 19 puan alarak birinci olan Elif Gelin çeyrek altının sahibi olmuştu. Bakalım bugün Gelinim Mutfakta programının en çok puan alan adayı kim olacak?.. Detaylar ilerleyen saatlerde haberimizde olacak.

Editör: TE Bilisim