Levent Gültekin-İstanbul/Özel Haber

6-0 biten Gençlerbirliği maçından sonra transfer listesindeki oyuncuları tek tek açıklayan ve Edin Visca ile İrfan Can Kahveci’yi resmen isteyen Fatih Terim’e müjdeli haber geldi.

DHA, AA ve İHA Haber Ajansları’nın Galatasaray muhabirleriyle bir araya gelen ve GSTV’de önemli açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz’in ‘1 milyon euro’luk transfer limitimiz var fakat sponsorlarla bir şeyler ayarlayacağız’ sözleri dikkatlerden kaçmazken, başkanın derdine derman olacak sponsoru bulduğu nihayet bulduğu ortaya çıktı.

Ezeli rakibi Fenerbahçe’nin art arda transfer bombalarını patlatması Galatasaray yönetimini büyük baskıya alırken, Mustafa Cengiz’in camiadaki tepkinin ateşini düşürmek için İrfan Can Kahveci’ye sarı kırmızılı formayı giydirmek istediği bildirildi. Şu anda Süper Lig’in en iyi orta saha oyuncularının başında gösterilen İrfan Can için yönetimin Galatasaray 1905 İşadamları Derneği’nin kapısını çaldığı belirtildi. ‘1905’ kanadı ile sık sık toplantı yapan Mustafa Cengiz’in gereken desteği aldığı kaydedilirken, artık transferin Başakşehir ile Galatasaray arasındaki görüşmelere kaldığı bilgisi geldi.

İrfan Can Kahveci için en az 12 milyon Euro fiyat belirleyen Başakşehir’in takas teklifine sıcak bakmadığı vurgulanırken, Galatasaray’ın satın alma ve zorunlu opsiyonla görüşmelere son noktayı koyacağı anlaşıldı.

Editör: TE Bilisim