Şarkıcı Halil Sezai’nin tekme tokat dövdüğü 67 yaşındaki Hüseyin Meriç’in kim olduğu merak edildi. Olay sırası görüntülerinin de yayıldığı skandal vakanın ardından sosyal medyada Halil Sezai’ye tepkiler çığ gibi büyürken dövdüğü babası yaşındaki Hüseyin Meriç’e de destekler devam ediyor. Ayrıca Hüseyin Meriç’in kim olduğu ve olayın detaylarına dair de araştırmalar sürüyor. Peki, Halil Sezai’nin tekme tokat dövdüğü Hüseyin Meriç kimdir? Detaylar haberde.

Halil Sezai yaşlı adamı darp etti! İşte Halil Sezai dayak görüntüleri…

Güncel

Habere Git

Halil Sezai’nin tekme tokat dövdüğü Hüseyin Meriç kimdir?

Şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai dün film çekimleri için kiraladığı Tuzla’daki villaya gitti. Villanın önünde Halil Sezai’nin 67 yaşındaki kalp hastası Hüseyin Meriç’i tekme tokat dövdüğü ve ardından da odunla saldırdığı görüntülerin bugün sosyal medyada yayılmasıyla ünlü isme tepkiler yağmaya başlarken, olayın detayları ve Halil Sezai’nin tekme tokat dövdüğü Hüseyin Meriç’in kim olduğu sorusu da araştırılmaya başlandı.

Halil Sezai’den skandal ezan sözleri! Ezan mı okuyorsun diye yaşlı adama saldırdı! Halil Sezai kavga görüntüleri izle

Güncel

Habere Git

Halil Sezai’nin tekme tokat dövdüğü Hüseyin Meriç, oyuncunun film çekimleri için Tuzla’da kiraladığı villanın yanında bulunan diğer bir villanın sahibi. Dört villadan oluşan sitede oturan Hüseyin Meriç ve Mesih Meriç, ünlü şarkıcının villada film çekimini istemediği ve bu sebeple aralarında Nisan ayından bu yana tartışma ve anlaşmazlıkların yaşandığı iddia edildi.

Halil Sezai, bugün saat 10:00 sıralarında iki kişi ile birlikte yan villadaki komşusunun yanına giderek yaşlı komşusunu darp ve tehdit etti. Olay yerinden ayrılan Halil Sezai ve yanındakiler hakkında Hüseyin Meriç, karakola giderek şikayette bulundu. Gözaltına alınan Halil Sezai, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Olayın ardından konuşan 67 yaşındaki kalp hastası Hüseyin Meriç, ‘Elinde bir odunla içeriye girdi. ilk önce orada dövdü beni evden kaçmasaydım öldürmüştü. Elindeki odunla başıma vurdu ve boynumu kırmaya çalıştı. Kalp hastasıyım yere oturdum beni döverken kelime-i şehadet getirdim, ‘Ezan mı okuyorsun lan sen?’ diye daha çok dövdü.’ dedi.

Editör: TE Bilisim