Başrolünde otizmli ve savant sendromlu Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez’in yer aldığı Mucize Doktor dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Sibel Türesan gibi tanınan isimlerle milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin bu haftaki yeni bölümünde Sevilay olayı sosyal medyada büyük bir patlama yaparken hem Tanju hem de hastane köşeye sıkıştı. Öte yandan Nazlı’yla ayrılığın ardından depresyona giren Ali’nin başında yeni komşusu Ezo derdi var. Mucize Doktor yeni bölüm izlemek ve heyecan dolu gelişmelere tanık olmak için Mucize Doktor 41. bölüm full izle! FOX TV ile Mucize Doktor 41. son bölüm kesintisiz tek parça izleme bilgilerine haberin devamından erişebilirsiniz…

Mucize Doktor 41. bölüm full izle! FOX TV ile Mucize Doktor 41. son bölüm kesintisiz tek parça izle!

MUCİZE DOKTOR 41. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mucize Doktor son bölümde Sevilay olayı sosyal medyada bomba gibi patlar. Hem Tanju hem de hastane bu kez köşeye sıkışmıştır. Durumu kurtarmak isteyen Tanju, Ferman’a zorlu bir vakayı alması için baskı yapmaktadır. Ama Ferman’ın başka planları vardır.

Diğer tarafta ise Nazlı’yla ayrılığın boyutlarını yeni kavrayan Ali Vefa depresyondadır. Ama o da kendini Ferman’la tutuştukları garip bir cerrahi düellonun ortasında bulur.

Mucize Doktor oyuncuları kimler?

TANER ÖLMEZ (ALİ)

ONUR TUNA (FERMAN)

SİNEM ÜNSAL (NAZLI)

REHA ÖZCAN (ADİL)

MURAT AYGEN (TANJU)

HAZAL TÜRESAN (BELİZ)

ÖZGE ÖZDER (KIVILCIM)

BİHTER DİNÇEL (SELVİ)

HAYAL KÖSEOĞLU (AÇELYA)

FIRAT ALTUNMEŞE (DEMİR)

KORHAN ERDURAN (GÜNEŞ)

Editör: TE Bilisim