Kanal D ekranlarının hafta içi her gün ilgiyle izlenen yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta yarışma programında hazırladıkları yemeklerle hünerlerini sergileyen gelinler, kayınvalidelerden en yüksek puanı alıp çeyrek altının kazananı olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Zaman zaman ilginç anlara ve hararetli tartışmalara da sahne olan eğlenceli program, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Programın sıkı takipçileri bugün de elenen ve kazanan isimleri araştırıyor. Peki, 27 Ocak 2020 Pazartesi Gelinim Mutfakta kim birinci? İşte Gelinim Mutfakta birinci olan isim… Detaylar haberimizde olacak…

27 Ocak 2020 Pazartesi Gelinim Mutfakta kim birinci? İşte Gelinim Mutfakta birinci olan isim…

Kanal D’de Fatih Ürek’in sunumuyla ekranlara gelen  Gelinim Mutfakta programı bugün de heyecanlı dakikalara sahne oldu. En güzel yemeği hazırlayıp kaynanalara beğendirmek için kıyasıya yarışan gelinler, günün çeyrek altını ve haftanın bileziklerini kazanmak için ter döktü.

27 Ocak 2020 Pazartesi günü yayınlanan programda günün en düşük puanını alan gelini 9 puanla Aleyna oldu. Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altının sahibi olan gelini ise 16 puanla Dilara oldu. Elif ise 13 puanda kaldı.

Altın bilezikleri kim kazandı?

Haftanın en yüksek puanını alarak 5 altın bileziğin sahibi olan gelin ise 70 puanla Elif oldu.

Haftanın en düşük puanını alan iki gelini İse Burçin ve Dilara oldu. Veda eden gelin ise 44 puanla Burçin oldu. Dilara ise 52 puanda kaldı. Ancak Aleyna çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan çekildi. Bu sayede Burçin yarışmada kaldı.

Geçen hafta katılan Elif neden gitti?

Gelinim Mutfakta yarışmasına geçtiğimiz hafta katılan Elif’in neden elendiği merak konusu oldu. Konu ile ilgili resmi açıklama henüz yapılmadı.

Gelinim Mutfakta 27 Ocak Pazartesi günü Elif’in boş kalan masasına Ayça geldi.

Hijyene fazlaca önem veren ve arkadaşlarını da bu yönde sık sık uyaran Elif’in bu tutumu, diğer yarışmacıların tepkisine yol açmıştı. Gelinim Mutfakta programına katılan Elif Akçam, programa 3’ncü kez dönmüştü.

Editör: TE Bilisim