Koronavirüs 3 Nisan vaka sayısı ve vaka tablosuna ilişkin son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Bugünkü veriler açıklandı. Son dakika corona virüsü açıklamaları dikkatle izleniyor. Corona virüsü dünya genelinde binlerce insanın canına mâl olurken COVID-19 tanı sayısı da dünya genelinde 1 milyonu aştı. Günlük koronavirüs vaka sayıları ve ülkelere göre güncel corona virüsü tablosu, günlük ve bugünkü test, tanı, ve vefat sayısı tüm vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dün yapılan koronavirüs son dakika bilgilendirmesinde Türkiye’deki vaka sayısının 18 bini aştığı görülmüştü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bugünkü son dakika koronavirüs vaka sayısı açıklamasında son dakika gelişmelerine ilişkin detaylı bilgilendirmede bulundu. Peki, 3 Nisan vaka sayısı kaç oldu? İşte koronavirüs 3 Nisan vaka sayısı ile Son dakika güncel corona virüsü tablosu bilgileri…

Dünya genelinde ülke ülke koronavirüs tablsouna aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

3 Nisan vaka sayısı kaç oldu? İşte koronavirüs 3 Nisan vaka sayısı ile Son dakika güncel corona virüsü tablosu!..

Koronavirüs (COVID-19) ile mücadele tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de de devam ediyor. Gün gün corona virüsü tablosu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından kamuoyuna açıklanıyor. Bugüne dek ülkemizde 356 vatandaşımızın vefat ettiği koronavirüs (coronavirus) durum bilgilendirmesinde Bakan Koca zaman zaman gözyaşlarını tutamıyor. Bir an önce can kaybı ve tanıların son bulmasını dileyerek 2 Nisan ve 3 Nisan koronavirüs vaka sayılarına haberimizde yer veriyoruz.

Koronavirüs 3 Nisan vaka sayısı kaç oldu?

3 Nisan Test: 16.166

3 Nisan Tanı: 2.786

Vefat: 69

3 Nisan Cuma koronavirüs tablosuna ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca açıklamasında, 69 vatandaşımızın daha taburcu olduğunu ifade etti. Kayıp sayısının düne oranla daha düşük olduğunu ifade ederken tedbirler konusunda uyarılarını yineledi. Toplamda 56 ilde vefat yaşandığını belirten Bakan Koca, toplam vaka sayısının 20 bin 921’e ulaştığını aktardı.

Sağlık Bakanı Koca, ’50 yaş üzerindeki vefat sayısının giderek daha artmış olduğunu ve özellikle erkek oranının kadınlara göre yüksek olduğunu gördük.’ ifadesinde bulundu.

Koca, tedavisi devam eden hastalardan 1251’inin yoğun bakımda olduğunu ve bunlardan 867’sinin solunum cihazına bağlı olduğunu ifade etti.

TÜRKİYE VE DÜNYA GENELİ COVID-19 ENFEKSİYONU YAYILIM HARİTASI İÇİN TIKLAYINIZ!

Koronavirüs 2 Nisan vaka sayısı kaç oldu?

Test sayısı: 18.757

Vaka sayısı: 2.456

Vefat: 79

Editör: TE Bilisim