Çağrı Karakuş, formasını giydiği Alman ekibi Eintracht Frankfurt 2’deki performansıyla dikkat çekiyor. Hollanda’da dünyaya gelen, Süper Lig’in Akdeniz temsilcisi Alanyaspor’da 2009 yılında profesyonel kariyerine başlayan 1995 doğumlu futbolcu sonrasında Tepecikspor’a transfer oldu.

Ardından Yeni Malatyaspor’un yolunu tutan Çağrı, sarı-siyahlı ekibin TFF 1. Lig şampiyonluğunda başrol oynadı.  Sonrasında kısa süren Yıldırım Bosnaspor ve Sinopspor maceralarının ardından Almanya’nın Eintracht Frankfurt II takımına transfer olması ile birlikte yıldızı daha da parladı.

17 MAÇTA 1 GOL, 4 ASİST

Frankfurt forması altında geçen sezon 17 maçta 4 asist, 1 gol ile takımına katkı sağlayan Çağrı, 2019-20 sezonu öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Bu dönemde oynadığı futbol ve mücadeleci kimliği ön plana çıkarmayı başardı.

FORMUNU YENİDEN BULDU

Geçirdiği şanssız sakatlıklara rağmen asla pes etmeyen ve her defasında daha güçlü bir şekilde sahalara dönen oyuncu, artık kendisini gösterme yolunda önemli mesafe kat etti. Sahada hırsı, çalışkanlığı ve inatçılığı ile dikkat çeken tecrübeli oyuncu, şu sıralar formunun en iyi dönemlerinden birisini yaşıyor.

Editör: TE Bilisim