Maxim Tsigalko öldü mü? Barcelona ile adı anılan CM efsanesi Maxim Tsigalko kimdir? Bir CM efsanaesi olan Maxim Tsigalko transfer döneminin vaz geçilmez isimleri arasında yer alıyordu. Futbol menajerlik oyunlarına kırdığı gol rekorlarıyla dikkat çeken futbolcu maalesef gerçek hayatta oyundaki gibi başarılı olamadı. Belaruslu eski futbolcunun henüz 37 yaşındayken vefat ettiği öğrenildi. Sosyal medyada da adı sıkça anılan futbolcu hayatına dair detaylar haberimizde. Peki, Maxim Tsigalko öldü mü? Barcelona ile adı anılan CM efsanesi Maxim Tsigalko kimdir?

MAXİM TSİGALKO ÖLDÜ MÜ? BARCELONA İLE ADI ANILAN CM EFSANESİ MAXİM TSİGALKO KİMDİR?

Futbola Dinamo Minsk takımında başlayan Belaruslu futbolcu Championship Manager 01/02 oyununun efsaneleşen isimlerinden biriydi. Gol rekorlarını alt üst eden Tsigalko gerçek hayatta ise oyundaki kadar başarılı olamamıştı.

2009’da henüz 26 yaşındayken futbola veda eden futbolcunun hayatını kaybettiği bildirildi. Tsigalko’nun ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

Belaruslu futbolcu Dinamo Minsk sonrası Naftan, Kaysar (Kazakistan), Banants (Ermenistan) ve Savit takımlarının formasını giymişti.

Milli takım formasıyla iki maçta 68 dakika görev alıp 1 de gol kaydetmişti.

Editör: TE Bilisim