Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in siyah-beyazlı takımın yeni transferi Bernard Mensah ve transfer limiti konusu ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

“BUGÜN KONU LEYLA DEĞİL”

Vodafone Park’ta gerçekleştirilen yeni sezon formalarının tanıtımında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çebi, “Bugün konu Leyla konusu değil Adidas. Sayın Cengiz’i anlayabiliyorum. İnsanlar bazen canları sıkıldığında sertleşebilirler. Söylemleri doğru. Galatasaray da dahil olmak üzere geldiysek Sayın Cengiz’in söylediği sebeplerle geldik. Bir hafta evvel başkanların olduğu bir Whatsapp grubuna ‘Transferde menajer ve oyuncuların oyunlarına gelmeyelim. Saygılı ve hoşgörülü olup fiyatları arttırmak isteyenlere katkı vermeyelim’ demiştim” diye konuştu.

Futbolcular formaların tanıtımını yaptı

FORMALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Konuşmaların ardından erkek futbol A takımı oyuncuları Atiba Hutchinson, Ersin Destanoğlu, Fabrice N’Sakala, kadın futbol takımı oyuncuları ve altyapı futbolcuları, yeni sezon formalarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Taraftara yönelik dijital imza kampanyasını ise Ahmet Nur Çebi, Enis Ulusoy, Hakan Atalay ve diğer siyah-beyazlı yöneticiler, platformdaki formaları imzalayarak başlattı.

Çebi, gelecek sezonlardaki forma tasarımını ise taraftarların da içinde olacağı bir çalışmayla yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim