AÖF sınav soruları ve cevapları açıklandı mı merak ediliyor. 18 – 19 Ocak tarihlerinde sınava giren adaylar, “AÖF sınav soruları ve cevapları açıklandı mı?” sorusuna yanıt arıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavlarıyla son hazırlıkları da tamamlayanlar için geriye sadece sınav soruları ile ilgili içeriklere bakmak kaldı. Sınavda ter döken adaylar şimdi soruları ve cevapları araştırmaya başladı. Biz de Diriliş Postası olarak konunun takipçisi olduk ve detayları sizin için derledik. Peki, AÖF sınav soruları ve cevapları açıklandı mı? İşte, 18 Ocak AÖF sınav soruları ile ilgili detaylar.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

Öğrenciler Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra dört oturumda sınavlara katılmaktadırlar. Bugün sabah saat 9 civarı sınava giren adaylar sınav sonrası AÖF soru ve cevapları hakkında detayları araştırmaya başladı. Bugün ikinci sınav saati ise 14.00 olarak belirlenmişti. Bu durumda henüz bugünün sınavları bitmeden soru ve cevapların yayınlanması beklenmiyor. Konuyla ilgili ayrıca, resmi siteden henüz bir duyuru da yapılmadı. Tahminler, bir önceki AÖF sınavı sonuçlarının açıklandığı süreler göz önünde bulundurulduğunda AÖF soruları ve cevapları yayınlama süresi 15-20 günü bulabilir gibi gözüküyor.

18 OCAK AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANINCA NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM?

18-19 Ocak tarihinde yapılan sınavların sonrasında AÖF sınavı soru ve cevapları açıklandığında, gün içinde bu sayfayı yenileyerek tüm detayları haberimizden öğrenebilirsiniz..

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

18-19 Ocak tarihlerinde gerçekleşen AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Sınav sonuçlarının geçmiş dönem sınav sonuçları açıklanma süresine bakıldığında Şubat ayının ilk haftasını bulabileceği tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim