AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir’in “Covid aşısı geldi, AKP’liler aşı olmaya başladı” açıklamalarına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Ünal, “Sürekli yalan söyleyerek, yalanlarına cevap bekleyerek gündemi meşgul ediyorlar. Tacizin, tecavüzün üstünü örtmek için her gün bir kaç yalan söylemek zorunda kalmak çok acı” paylaşımında bulundu.

CHP’NİN PARTİ İÇERİNDEKİ TACİZ OLAYLARINI GİZLEME ÇABASI

Kadın hakları konusunda sözde hassasiyete sahip CHP son zamanlarda taciz ve tecavüz skandallarıyla çalkalanıyor. Ancak kendi parti ve teşkilatları içerisinde yaşanan ahlaksızlara CHP’den henüz ses çıkmadı. Bunun yanı sıra CHP’nin eski vekili Barış Yarkadaş yaşanan skandalları tek tek ayrıntısıyla birlikte açıkladı. Yarkadaş açıklamasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun  da tecavüz olaylarını gizlediğini söyledi. Tüm bu yaşananlara büyük tepki gelmesi CHP için her hangi bir rahatsızlık oluşturmadı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından CHP yandaşları bir anda gündemi değiştirme çabası içerisine girerek ilk önce CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’na suikastın engellendiğini öne sürdü. Bu iddianın yayınlanmasının ardından kısa bir süre sonra EGM’den yalanlama geldi. İddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı ve kamu oyu suikast iddiasının gündemi değiştirme çabası olarak değerlendirildi.

Öte yandan CHP yandaşları Fahrettin Altun’a yönelik “5 Maaş” iddiasını tekrar gündemi değiştirme maksadıyla haberleştirip meclis konuşmalarında ve sosyal medyada tartışmaya açtılar. Ancak Altun’dan yapılan açıklamada haberlerin asılsız olduğu yinelemesi geldi.

Ve şimdi yine gündemi değiştirme, CHP içerisindeki taciz ve tecavüz skandallarını gizleme amacıyla bir iddia daha CHP’li bir vekil tarafından ortaya atıldı. “Kovid-19 aşısı geldi AK Partililer aşı olmaya başladı” iddiasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal bu ifadelerle amacın ne olduğunu gün yüzüne çıkararak en net ifadeleri kullandı. Ünal “Tacizin, tecavüzün üstünü örtmek için her gün bir kaç yalan söylemek zorunda kalmak çok acı” dedi. Her ne kadar gündemi değiştirme çalışmaları sürse de kamu oyu CHP’den bir izahat bekliyor…

CHP 3 ilçe teşkilatında yaşanan taciz ve tecavüz olaylarıyla çalkalanıyor | Kaftancıoğlu’ndan gizleme çabası!

Güncel

Habere Git

CHP’nin taciz skandalları Türkiye’nin midesini bulandırdı | 16 milyona “algı suikastı”

Gündem

Habere Git

Taciz ve tecavüz olaylarıyla çalkalanan CHP’de “Kadın” konulu toplantı | Kılıçdaroğlu yine sessiz!

Gündem

Habere Git

CHP’li Foça Belediye Başkanı’nın “İzmir ve Foça kurtarılmış bölgedir” sözlerine tepkiler çığ gibi!

Gündem

Habere Git

Şehit aileleri üzerinden algı operasyonu düzenleyen CHP yandaşlarına GİB’den yalanlama

Gündem

Habere Git

Editör: TE Bilisim