2019 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura çekimi ile kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarına atama yapılması için adayların tercihleri 23 Aralık 2019 tarihine kadar alındı. Bu sürede tercih işlemlerini gerçekleştiren adaylar şimdi heyecanla tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Adaylar, EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı konusunu sık sık sorgulamaya devam ediyor. Peki, EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? 2109 EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte konunun ayrıntıları…

EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? 2019 EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), EKPSS sonuçları ve kura usulü ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarına yerleştirme yapmak için tercihlerini yapan adaylar, tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

Kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına atama yapılacak. Yerleştirme işlemleri, EKPSS sonuçları ve kura usulü ile gerçekleştirilecek.

Başvuru sonuçları ve kura çekiminin hangi tarihte yapılacağı ise henüz belli olmadı. Konuyla ilgili son dakika gelişmelerine ilerleyen zamanda haberimizin içeriğinde yer verilecektir.

Editör: TE Bilisim