Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe Yukatel Denizlispor’a konuk oluyor. Denizli Atatürk Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Denizlispor – Fenerbahçe karşılaşması beIN Sports’tan canlı yayınlanacak.

Ligde geçen hafta derbide konuk ettiği Beşiktaş’a mağlup olan Fenerbahçe, Denizlispor’u yenerek moral bulmak istiyor. Yaptığı maçlarda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertli takım, haftaya 20 puanla 3. sırada girdi.

Süper Lig’in geride kalan bölümünde 7. haftayı bay geçen Yukatel Denizlispor, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda hanesine 6 puan yazdırdı. Bu süreçte teknik direktör değişikliği de yaşayan yeşil-siyahlılar, 19. sırada yer alıyor.

İki takımın eksikleri

Denizlispor’da sakatlıkları bulunan Mathieu Dossevi, Sakıb Aytaç ve Özgür Çek’in durumları maç saatinde belli olacak.

Fenerbahçe’de Enner Valencia kadroya dahil edilirken Harun Tekin, Mauricio Lemos, Nazım Sangare, Sinan Gümüş, Diego Perotti, Mbwana Samatta ve Kemal Ademi’nin yanı sıra sarı kart cezalısı olan Luiz Gustavo karşılaşmada forma giymeyecek.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor

Pantilimon Lopes Oğuz Mustafa Özer Sacko Murawski Bakalorz Sagal Aissati Rodallega

Fenerbahçe

Altay Gökhan Gönül Serdar Tisserand Caner Sosa Ozan Mert Hakan Pelkas Ferdi Cisse

Editör: TE Bilisim