Gram altın fiyatları, parasını altında değerlendirmek isteyenlerin ve hediyelik olarak altın almak isteyenlerin takibinde. ABD – İran arasında yaşanan gerilimin dozunun düşmesiyle büyük düşüş yaşaşan altın fiyatları dolar TL kurundaki aşağı yönlü hareketin de etkisiyle düşüş yönünde ivmelenmişti. Kapalıçarşı’da 24 ayar külçe altının gramı geçen haftayı 293,20 liradan tamamlarken çeyrek altın 482,00 lira, Cumhuriyet altını 1.952 liradan kapatmıştı.

Peki yeni haftanın ilk işlem gününde altın fiyatlarındaki son durum ne? ? Gram altın çeyrek altın ne kadar oldu? Bilezik fiyatları nasıl? İşte 13 Ocak 2020 altın fiyatları

GRAM ALTIN NE KADAR?

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde değer kazanan ve 294 lira seviyesinden haftayı kapatan gram altın yeni haftaya aşağı yönlü başladı. Günün ilk saatleriyle birlikte bir önceki kapanışa göre yaklaşık bir lira değer kaybeden altının gram fiyatı serbest piyasada 293 lira seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Geçtiğimiz hafta değer kaybetmeye başlayan gram altın haftanın son işlem gününde 479 lira seviyesine kadar geriledi. Çeyrek altın fiyatları öğle saatleri itibariyle güncelleneceği için serbest piyasada çeyrek altın bir önceki günün kapanış değerleri üzerinden işlem görüyor. Günün ilk saatlerinde bigpara.com’dan alınan verilere göre çeyrek altın 469 lira alış ve 479 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

13 OCAK ALTIN FİYATLARI

Editör: TE Bilisim