20 Kasım 2019’dan bu yana Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi tüm heyecanıyla sürüyor. Dizinin sık talipçileri Osman Bey’in babası Ertuğrul Bey’in Kuruluş Osman’a katılıp katılmayacağını merak ediyor. Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul Gazi’yi canlandıran Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı bir paylaşımın yapılması Kuruluş (Diriliş) Osman dizisini izleyenlerini heyecanlandırdı. Dizide hasta olduğu için obaya dönmediği ifade edilen Ertuğrul Bey’in ne zaman döneceği merak konusu! Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra Eruğrul Bey’in Kuruluş Osman’a dönüşü konusunda beklentiler gün geçtikçe artıyor. Peki, Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’da oynayacak mı? Ertuğrul Bey Kuruluş (Diriliş) Osman’a geri dönecek mi?  İşte merak edilen detaylar…

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’da oynayacak mı? Ertuğrul Bey Kuruluş (Diriliş) Osman’a geri dönecek mi?

“Dirilisdizisi” Instagram hesabı üzerinden yapılan paylaşım Kuruluş Osman’ın tüm hayranlarını heyecanlandırdı. Ancak, Engin Altan Düzyatan’ın Ertuğrul Bey rolüyle Kuruluş Osman dizisinde yer alacağı konusunda ATV’den ve Düzyatan tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

İşte Kuruluş Osman dizisi sevenlerini heyecanlandıran o paylaşım…

Engin Altan Düzyatan Kuruluş (Diriliş) Osman’da oynayacak mı?

Engin Altan Düzyatan’a dizinin başlangıcında Kuruluş Osman’da katılıp katılmayacağı sorulmuştu. Engin Altan Düzyatan, “Henüz bir teklif gelmedi” demişti.

Ancak reytinglerde umduğunu bulamayınca erken final şoku yaşayan Engin Altan Düzyatan’ın, bir süredir ‘Kuruluş Osman’a dahil olacağı konuşuluyor. Sakallarını yeniden uzatmaya başlayan Düzyatan’ın takipçileri, oyuncudan gelecek müjdeli bir haber bekliyor.

Editör: TE Bilisim