Gençlerin başta milli ve maneviyatlarının gelişmesi için çalışmalar yürüten TÜGVA, sportif ve kültürel etkinlikler yapıyor, gençleri İstanbul ve Türkiye’deki önemli tarihi eserler ve şehirler ile buluşturuyor.

Son olarak Mustafa Armağan ile Sultan Abdülhamid’siz 100 Yıl konulu bir konferans gerçekleştiren TÜGVA Sultangazi, bunun yanında Atalay Hüryaşar ve Resul Aydemir gibi alanında başarılı gençleri de ilçe gençliği ile buluşturdu.

AMAÇ GENÇLERİ DONANIMLI VE NİTELİKLİ ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK

İlçedeki 20 ortaokulda Medeniyet ve Değerler Kulübü, liselerde de Medeniyet ve Düşünce Kulübü vasıtasıyla öğrencilerle programlar düzenlediklerini ve gençlerle bir araya geldiklerini aktaran TÜGVA Sultangazi İlçe Temsilcisi Harun Eryiğit, amaçlarının tüm ilçe gençliğine ulaşmak olduğunu belirtti.

Eryiğit, bu kapsamda Çalışan Gençlik ve Kadın Aile Koordinatörlükleri ile haftalık sohbetler, eğitim programları ve buluşmalar gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Etkinliklerinin yıl boyu devam ettiğini aktaran Eryiğit, “Bizim TÜGVA olarak amacımız gençlerimizin en donanımlı ve nitelikli şekilde yetişmesine katkı sağlamaktır. Dünya üzerinde iyi ve güzel ne varsa onu savunan, her zaman adaletin ve hakkın tarafında olacak nitelikli gençlerin oluşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.“ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim