Cumurbaşkanı Erdoğan’a “sözde Cumhurbaşkanı” diyen kişinin konumunun ve sözünün yok hükmünde olduğunu dile getiren Çelik, “Her kesimden yapılan sağduyulu uyarılara rağmen Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanımıza sözde Cumhurbaşkanı demeye devam ediyor. Kendini yok hükmüne sokmuştur.” ifadelerini kullandı.

“KILIÇDAROĞLU YOK HÜKMÜNDE”

Çelik, Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine ve makamlarına saldırdığını söyledi. “Kılıçdaroğlu’nun sözleri Cumhuriyetimiz ve milletimiz nezdinde yok hükmündedir. Cumhuriyetimiz sadece ülkemizin düşmanları tarafından kullanılan zehirli bir dille Kılıçdaroğlu tarafından hedef alınmaktadır.” açıklamasında bulunan Ömer Çelik paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanlığı için “sözde” ve “özde” tartışması malum 27 Nisan’da hükümetimize muhtıra vermeye kalkanlarca kullanılmıştı. Hükümetimizin Cumhuriyet tarihinde bir ilk olan cevabı ile muhtıra kağıt parçasına dönmüştü. Bunların yerini şimdi Kılıçdaroğlu’nun “MUHTIRA SİYASETİ” aldı.

“KILIÇDAROĞLU MUHTIRA SİYASETİ YAPIYOR”

Şimdi sivil siyasete saygı duyması gerekenler Cumhurbaşkanımıza “sözde Cumhurbaşkanı” diyerek “MUHTIRA SİYASETİ” yapıyorlar. Türkiye, siyasete verilen muhtıralardan kurtuldu ama bu millet düşmanı muhtıra siyasetinden kurtulamadı.

Cumhurbaşkanımıza “sözde Cumhurbaşkanı” demek, MİLLİ İRADE DÜŞMANI muhtıra siyasetidir, sivil darbe zihniyetidir.

Editör: TE Bilisim