Türkiye Kupası’nda salı günü İstanbulspor’u Süper Lig’in 14’üncü haftasında ise sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım’dan gelen sakatlık haberiyle sarsıldı.

Çarşamba günü gerçekleştirilen antrenmanın sonunda kasığında ağrı hisseden Hasan Ali Kaldırım’ın çekilen MR sonrasında kısmi yırtık tespit edildi. İki gün dinlendirilen tecrübeli futbolcunun Göztepe maçı öncesinde son durumuna bakıldığı ve tedbir amaçlı oynatılmadığı ifade edildi.

KANARYA ARA VERMEDİ

Öte yandan Fenerbahçe, İstanbulspor maçının hazırlıklarına ara vermeden sabah yaptığı antrenmanla başladı. Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, U19 takımından gelen oyuncularla gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

Dün oynanan Göztepe maçında 11’de görev alan oyuncular yenileme çalışmalarının ardından antrenmanı tamamladı. Sarı-lacivertlilerde, Hasan Ali Kaldırım ve Mevlüt Erdinç ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Editör: TE Bilisim