Her bölümde izleyicisi ile bağını daha da arttıran Babil 17. bölümüyle seyircisi ile buluştu. Babil’in son bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Bu bölümde Ayşe; Hakan’a deşifre olmamak için zor bir seçim yaparken, İlay bir kez daha aklı ve kalbi arasında kalıyor. Eda ise zor bir karar vererek çocuğunun babası Egemen ile evlenmeyi kabul eder ve nikah masasına oturur. Babil 17. bölüm full izle! Star TV ile Babil 17. bölüm kesintisiz tek parça izle detaylarını araştırıyor. Merak edilen yayın bilgileri haberimizde…

BABİL DİZİSİ 17. BÖLÜM ÖZETİ

İrfan, Eda ve Egemen’in evlilik kararıyla, Deniz’i kaybetmeye bir adım daha yaklaşırken; Süleyman İrfan’ı saf dışı bırakacak yeni bir oyun kuruyor. Ayşe; Hakan’a deşifre olmamak için zor bir seçim yaparken, İlay bir kez daha aklı ve kalbi arasında kalıyor.

Deniz babası İrfanı arayarak “baba Egemen amca bizde uyuyor” diyor.

İrfan ise Eda’nın karşısına çıkarak, “Sen Bana oğlumu göstermeyecek misin? Sonsuza dek benden koparacak mısın. Biliyim ona göre davranayım” diyor.

BABİL DİZİSİ 17. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Editör: TE Bilisim