FOX TV’nin bol reytingli yapımı Sen Çal Kapımı yeni bölümünde büyük heyecan vardı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı FOX TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisi çarşamba akşamları yayınlanıyor. Dizinin son bölümünde Eda, paylaştıkları anın büyüsüne kapılmış eve döndüğünde Ayfer, Eda’nın mutlulukla parlayan gözlerini fark eder hemen. Eda gerçekten aşık mıdır yoksa… Diziyi internet üzerinden takip etmek isteyen seyirciler, Sen Çal Kapımı 7. bölüm tek parça full hd izle seçeneğini araştırıyor. FOX TV ile Sen Çal Kapımı 7. bölüm son bölüm kesintisiz izlemek için ayrıntılar haberimizde yer alıyor…

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la olan hikayesinin anlatıldığı Sen Çal Kapımı Çarşamba 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Serkan, Eda’ya ilk kez içini açtı, çok özel bir sırrını paylaştı onunla… Eda, paylaştıkları anın büyüsüne kapılmış eve döndüğünde Ayfer, Eda’nın mutlulukla parlayan gözlerini fark eder hemen. Eda gerçekten aşık mıdır yoksa? Eda, Serkan’ın büyüsüne kapılmaktan çok korkuyor… Ama Serkan’dan uzak durmak o kadar zor ki. Ertesi gün Serkan’ın doğum günü… Ama tabii ki Serkan Bolat doğum günü kutlamaktan nefret ediyor. Üstelik söylentiye göre doğum günlerini Selin’le geçiriyormuş. Bu sene de öyle olacak. Üstelik bir de Selin’e Serkan adına elleriyle çiçek hazırlamak zorunda kalıyor Eda, hem de notu da kendisi yazarak. Selin’in de kafası karışmaya başlıyor. Peki bu durum Serkan ve Eda’yı nasıl etkileyecek?

Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de FOX’ta!

SEN ÇAL KAPIMI 7. BÖLÜM TEK PARÇA  HD İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Hande Erçel boyu kaç? Hande Erçel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim