EBA TV’nin lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerine yönelik canlı ders yayınları devam ediyor.  Okullarda eğitime ara verilmesi nedeniyle evde internet ve TV üzerinden ders takibi yapan öğrenciler TRT EBA TV canlı ders programlarına yoğun ilgi gösteriyor. Her gün belirlenen saatlerde canlı yayınlanan dersler günün farklı saatlerinde kurumun internet sitesi üzerinden tekrar izlenebiliyor! Eğitim Bilişim Ağı canlı ders programını ve haftalık/günlük yayın akışını internetten takip etmek isteyen öğrenciler için 26 Haziran TRT EBA TV ilkokul, ortaokul lise canlı ders izle! EBA canlı ders programı bilgileri haberimizin içeriğinde!..

26 Haziran TRT EBA TV ilkokul, ortaokul lise canlı ders izle! EBA canlı ders programı bilgileri!

TRT EBA TV lise, ortaokul, ilkokul canlı ders izleme programında dersler üç kanal üzerinden takip edilebiliyor. TRT EBA TV canlı ders yayınlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

22 / 26 Haziran EBA CANLI DERS PROGRAMI

Corona virüs tedbirleri kapsamında uygulanmaya devam edilen uzaktan eğitim döneminde öğrenciler, EBA TV’den ve eba.gov.tr internet sayfası üzerinden EBA TV yayın akışını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarını, o haftanın hangi gününde ve saatinde yapılacağını öğrenerek ve kendileri için belirlenen saat aralıklarında ders yayınını takip edebileceklerdir.

EBA canlı ders lise, ilkokul, ortaokul ders programları şöyle;

TRT EBA TV İLKOKUL CANLI DERS

TRT EBA TV ORTAOKUL CANLI DERS

TRT EBA TV LİSE CANLI DERS

Editör: TE Bilisim