Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden şampiyonluk adına bu sefer hata istemeyen Fenerbahçe iki yıldızla bombayı patlattı.

CANER’E BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Beşiktaş’tan yıllık 1,8 milyon euro alan ve kulübün darboğaza girmesiyle eski takımına göz kıpran Caner Erkin Fenerbahçe’yle anlaşmaya varırken, Başakşehir’de oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran İrfan Can Kahveci’nin de önümüzdeki sezon ‘Çubukluyu’ giyeceği ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde ‘Şükrü Saraçoğlu’ paylaşımıyla taraftarları heyecanlandıran İrfan Can için tüm şartları seferber eden Ali Koç’un Göksel Gümüşdağ ile el sıkıştığı belirtilirken, Caner’in bonservissiz bir şekilde kadroya katılacak olması yönetimi hayli memnun etti.

HASAN ALİ İLE DE DEVAM

Sezon sonunda Mehmet Ekici, Jailson, Tolga Ciğerci, Zajc gibi isimlere teşekkür etmeye hazırlanan Fenerbahçe’de orta sahaya İrfan Can takviyesi yüzleri güldürürken, Başkan Koç’un Hasan Ali Kaldırım’la da anlaşmaya varıp lig maratonunu Caner-Hasan ikilisiyle devam ettirmeyi planladığı kaydedildi.

İki yıldız futbolcunun menajerinin Batur Altıparmak olması işleri kolaylaştırırken, Ali Koç’un bu menajerle daha fazla alışverişe gireceği bildirildi.

Editör: TE Bilisim