Şampiyonluk uğrunda giden savaş için mücadelenin tüm hızıyla devam ettiği İspanyada kesin maçların zamanı geliyor. Artık, sadece güvenilir bilgilerin sunulduğu spor istatistikleri  sitesinde çatışmaların canlı skorlarını kolayca tanıyabilirsiniz.

Ünvan için en önemli mücadele, sıralamalarda neredeyse yan yana giden ve takipçilerinden kopmayı başaran “Barcelona” ve “Real” arasında olacak. Katalanların liderliğine rağmen, unvan kazanma “Realın” şansı da oldukça iyi görünüyor. Takım 3 yıldır ulusal şampiyonluğu kazanamadı, bu yüzden motivasyonla ilgili problemleri olmamalı.

“Real”ın diğer kozları hakkında bunları gösterebiliriz:

Mükemmel ve oynanan kadro. Hatta liderlerin sakatlanması bile takım için bir sorun haline gelmiyor, çünkü listenin derinliği sayesinde hemen hemen tüm oyuncular değiştirilebilir. Deneyim. Hemen hemen tüm “Real” oyuncuları onlarca kupa kazandı, bu yüzden kalan mesafe boyunca kuvvetlerin nasıl düzgün bir şekilde dağıtılacağını iyi anlıyorlar.

Şampiyonluk yarışı sonucuna “Kraliyet Kulübü” lehine karar verebilen liderlerin bireysel yetenekleri

Şimdi “Real ” için gerçek olan şey-kendi sonuçlarını dengelemektir, çünkü takım genellikle zaferi hakaretle kötüye kullanma ile birleştirir, çünkü “Barselona” nın biraz gerisindedir.

Canlı skorları en iyi sitede izleyin.

Spor istatistiklerinin sitesinde en son verileri kendiniz için kolayca keşfedebilirsiniz. Burada canlı skorlar, dünyanın dört bir yanından temsil edilmektedir ve bu da güncel haberleri takip etmenizi sağlayacaktır. Birçok oyun paralel tutulduğu zaman bu özellikle önemlidir. Çevrimçi bilgiler sayesinde en son haberleri takip etmek kolaydır.

Gelecekde “Real”ı yoğun sezon sonu bekliyor  ve herhangi bir tekleme öncesinde kulübe çok pahalıya mal olabilir. Bu, oyunculardan maksimum dikkatlilik gerektirir, çünkü eğer takım yeniden yapılanma sürecinde olan “Barcelona” ya unvanını kaybederse, taraftarlar bunu anlamayacaklardır.

Bununla birlikte, takvim ve La Liga nın Real Madrid için öncelik durumu göz önüne alındığında, Real her oyunda ortaya çıkacağından ve kendileri için olumlu bir sonuç elde edebileceğinden şüphe yoktur. Bu sadece Örnekte bir zafer olarak kabul edilebilir. “Real” bu sezon “Barcelona” hegemonyasını kırabilecekmi,siz bunları taraftarlar için ilgili ve güvenilir bilgilerin bulunduğu spor istatistikleri sitesinde kolayca bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim