Televizyonda yayınlanan dizilerin yeni sezonları yayınlanmaya başladı. Bunun yanı sıra yeni başlayan diziler de seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Bu akşam 3. bölümü yayınlanan Yeni Hayat dizisi izleyicisinden geçerli not almayı başardı. Dizinin yeni bölümünde, Adem mesleki içgüdülerine güvenerek bunun altında başka bir şey olduğunu düşünmekte ve bunu ortaya çıkartmanın yollarını aramaktadır. Bu gelişmeleri kaçırmak istemeyen izleyiciler, Yeni Hayat yeni bölüm canlı izlemek istiyor. Kanal D canlı yayınında Yeni Hayat 3. bölüm izlemek için yayın bilgileri haberde

YENİ HAYAT 3.  BÖLÜM ÖZETİ…

Yasemin’in Adem’i öpmesi ikisi arasındaki dengelerin değişmesine sebep olur. Adem mesleki içgüdülerine güvenerek bunun altında başka bir şey olduğunu düşünmekte ve bunu ortaya çıkartmanın yollarını aramaktadır.

Yasemin ise yaptığı bu yanlışın üstünü yeni yanlışlarla kapatmaya çalışmaktadır. İkisi arasındaki gerilim günden güne artmaya başlar.

Adem’e gelen yeni bir teklif her şeyi daha da karışık bir hale getirir. Yeni Hayat yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.00’de Kanal D’de!

YENİ HAYAT 3. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Editör: TE Bilisim