16 Temmuz’dan bu yana kayıp olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin‘in Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi’ndeki ormanlık alanda cansız bedeni bulunmasının ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’tan açıklama geldi.

Bakan Selçuk, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, “Muğla’da katledilen Pınar Gültekin kızımızın acısı yüreğimizi yaktı; bir canımıza daha kıyıldı. Davaya müdahil olarak katilin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin yakın takipçisi olacağız” dedi.

5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin’in cansız bedeni ormanlık alanda bulundu

Gündem

Habere Git

Cinayetle ilgili olarak genç kadının eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen C.M.A gözaltına alındı. Zanlı jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf etti.

C.M.A .’nın ifadesinden yola çıkan jandarma ve polis ekiplerinin Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi’ndeki ormanlık alana gittiği, bu sabah saat 05.00 sularında bölgede Gültekin’in cesedine ulaştığı kaydedildi.

Gültekin’in ailesi kendisine telefonla ulaşamayınca Muğla’ya gelerek, Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı’na kayıp ihbarında bulunmuş, Pınar Gültekin’i bulmak için arama çalışması başlatılmıştı.

Gültekin’in cenazesi, savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Sosyal medyada açılan etiketlerle Pınar Gültekin’in ölüm haberiyle ilgili çok sayıda paylaşım ve kadınların korunmasına yönelik paylaşımlar yapıldı.

Editör: TE Bilisim