İstanbul’daki otobüs seferlerinde yaşanan azalmadan şikayetçi olarak İETT ile irtibata geçen bir vatandaşa cevap destek masasından geldi.

Otobüs hatlarında iptallerin yaşandığını dile getiren vatandaşa İETT Destek, “Coronavirüs nedeniyle hatlarımızda yolculuk sayılarında düşüşler olmuştur. Bu düşüşlere bağlı olarak sefer değişiklikleri yapılmıştır.” şeklinde cevap verdi.

‘HATLAR GEÇİCİ OLARAK İPTAL EDİLDİ’

İstanbul’daki ulaşımda kullanılan otobüs hat ve seferlerinin iptal edildiğinin adeta İETT Destek tarafından itiraf edilen cevapta şu ifadeler kullanıldı:

“Coronavirüs nedeniyle hatlarımızda yolculuk sayılarında düşüşler olmuştur. Bu düşüşlere bağlı olarak sefer değişiklikleri yapılmıştır. Mecvuttaki seferler sosyal mesafeyi koruyacak şekilde planlanmaktadır. Her gün yolculuk sayıları, saha gözlemi ve yolcu bildirimleri doğrultusunda İçişleri Bakanlığı genelgesine uygun olarak hatların sefer sayıları ve saatleri düzenlenmektedir. Virüs nedeni ile iptal edilen hatlar geçici olarak iptal edilmiş olup durum stabilize oluncaya kadar hizmet vermeyecektir.”

Editör: TE Bilisim