Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden itibaren çok beğenilen Zalim İstanbul dizisinin karakterleri araştırılıyor. Bu karakterlerden biri de Nedim. Zalim İstanbul Nedim karakterini cnalandıran Berker Güven en çok merak edilenler arasında yer aldı. Başarılı oyuncunun biyografisi olarak “Nereli, Kaç yaşında ve kimdir?” gibi sorular hakkında detaylar oldukça merak ediliyor. Dizinin başından beri aynı ismin canlandırdığı Nedim karakteri ve Berker Güven ile ilgili merak edilenler haberimizde sizlerle. Zalim İstanbul Nedim karakteri Berker Güven kimdir? Zalim İstanbul Nedim kaç yaşında? Berker Güven nereli?

Zalim İstanbul Nedim karakteri Berker Güven kimdir?

Dizi konusu, Agah Bey’in vefat eden abisinin oğlu çocukluk döneminde hala gizemini koruyan bir kaza ile çatıdan düşüp felç geçirmesi üzerine geçiyor. Amcası, Nedim’in geçirdiği kazadan dolayı hep kendini suçlamış ve abisinin emanetini gözünden ayırmamaya yemin etmiştir. Nedim tekerlekli sandalyeye muhtaç halde yaşarken amcası dışında destekçisi olmamıştır. Zaman zaman düzelme belirtileri gösterse de yine akıl almaz bir şekilde sağlık durumu gerilemiştir. Nedimin düzelme belirtilerinden rahatsız olanlar, Nedim’ in şahit olduklarını da hatırlamaması için de elinden geleni yapacaktır.

Peki Berker Güven kimdir?

Zalim İstanbul Nedim karakterini oynayan Berker Güven, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan Güven, adını ilk olarak tiyatro sahnesinde duyurmuştur. Bir Tiyatro’da sahnelenen ‘Yen’ adlı oyunda yardımcı erkek oyuncu rolünde yer alan Güven, bu rolü ile ödül almıştır.

Berker Güven, 2017 yılında rol aldığı Babam filminde üstün bir oyunculuk performansı göstermiş, zor bir rolün üstesinden başarılı bir şekilde gelmiştir.

Başarılı ve genç oyuncu Berker Güven Kanal D dizisi olan Vatanım Sensin’de Filipos’un oğlu, Leon’un kuzeni Aleksi karakteri ile konuşuldu. Şimdi de Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul’da Nedim karakterine hayat veriyor.

Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde Yen adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü’nü almıştır.

Zalim İstanbul dizisi nerede çekiliyor? Zalim İstanbul dizisindeki köşk nerede?

Editör: TE Bilisim