Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği 7. Koğuştaki Mucize filmi sinemaseverler tarafından tam not aldı. Film 11 Ekim’de vizyona girmişti. Aras Bulut İynemli’nin başrolünü paylaştığı yapımının hikayesi de izleyiciyi etkiledi. Beyazperdede vizyona girdikten sonra ilgi odağı olan film hakkında 7. Koğuştaki Mucize filmini kaç kişi izledi? Gişe hasılatı ne kadar? gibi sorular sorulmaya başladı. İşte bu soruların cevabı haberimizin içerisinde…

7. Koğuştaki Mucize filmi konusu

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz. İdam cezasına çarptırılan Memo’nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova’nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?

7. Koğuştaki Mucize filmi oyuncu kadrosu

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor.

Filmi kaç kişi izledi? Ne kadar hasılat elde etti?

Aras Bulut İynemli’nin başrolünü üstlendiği 7. Koğuştaki Mucize filminin 2 haftalık gişe hasılatı ortaya çıktı. Film vizyona girdikten sonra, gösterimdeki altıncı hafta sonunda 190.489 seyirci tarafından izlenerek toplamda 5.144.563 seyirciye ulaştı ve film toplamda 87 milyon 440.351 TL  hasılat elde etti.

Editör: TE Bilisim