Televizyon ekranlarının en çok izlenen ve sevilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova tek parça izlemek isteyen diziseverler dizininin yayın bilgilerini araştırıyor. Perşembe akşamları seyircisinin karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova’nın bu akşam 62. son bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin son bölümünde, Züleyha cezaevine düşmüş Demir ise çocukları alıp konağı terk etmişti. Dizinin son bölümü de heyecanlı anlara sahne oldu. Çukurova 62. bölümde Züleyha’nın hastaneye kaldırıldığı habere şehre yayılınca Hünkar ve Yılmaz koşarak hastaneye gider. Fekeli ve Çetin ölümle burun buruna gelir. Silahlarını çıkarıp otomobillerini siper ederek uzun bir mücadeleye girişirler. Dizideki detayları kaçırmak istemeyenler ATV ile Bir Zamanlar Çukurova kesintisiz izle seçeneğini araştırıyor. Ayrıntılar haberimizde…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM ÖZETİ

Yılmaz’ın cezaevinde yolladığı yardımlar ve para ile, Züleyha’nın koğuşta ağa ilan edilir.

Züleyha çocukların hasretiyle göz yaşları içinde yaşarken, bir yandan da herkes yardım etmeye çalışmaktadır.

Bu arada Züleyha fenalaşır ve ağır zehirlenme vakası olarak hastaneye kaldırılır. Züleyha’nın zehirlenmesinden tek şüpheli Demir’dir.

Hünkar’ın Züleyha ile haberleştiğini öğrenen Demir yine küplere biner.

Züleyha’nın hastaneye kaldırıldığı habere şehre yayılınca Hünkar ve Yılmaz koşarak hastaneye gider.

Fekeli ve Çetin ölümle burun buruna gelir. Silahlarını çıkarıp otomobillerini siper ederek uzun bir mücadeleye girişirler.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Editör: TE Bilisim