Dominik’te gerçekleşen Survivor 2020 tüm heyecanıyla her akşam televizyon ekranlarına konuk olmaya devam ediyor. Yarışmanın hırslı adayları arasında kıyasıya bir mücadele yaşanırken, izleyiciler de her bir takımın katılımcıları hakkında detaylı araştırmalarını sürdürüyor. Survivor ünlüler takımında yarışan Aycan Yanaç da spor alanındaki başarılarıyla adından çokça söz ettiriyor. Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı oyuncu Aycan Yanaç’ın hayat hikayesini merak eden seyirciler, Aycan Yanaç kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Survivor Aycan kimdir? Hangi takımda oynadı sorularına yanıt arıyor. Konuyla ilgili bilgileri haber detayından okuyabilirsiniz.

Aycan Yanaç kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Survivor Aycan kimdir? Hangi takımda oynadığı merak ediliyor…

Aslen İzmirli olan Survivor Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 tarihinde (Akrep burcu) Almanya Nünberg’de dünyaya gelmiştir.

170 cm boyundaki Türkiye A Milli Kadın futbol takımı oyuncusu Survivor Aycan Yanaç, futbol kariyerine Nünberg’de başlayıp ardından Köln’de devam etme kararı almıştır.

Türkiye kadın U-19 takımına da kabul edilen Aycan Yanaç, 4 Ağustos 2015 gününde Bosna Hersek ekibine karşı, UEFA Geliştirme Turnuvası’nda ilk kez oynamıştır.

Başarılı futbolcu Yanaç, 2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin de iki müsabakasında forma giymiş ve 7 Nisan 2018 tarihinde de Estonya ile oynanacak dostluk maçına, Türkiye kadın milli takımında yer almak üzere ilk kez davet almıştır.

Spordaki başarılı geçmişi ile ön planda olan ve spor kariyerinde oldukça genç yaşına rağmen önemli başarılara imza atan Yanaç, bugünlerde Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda mücadele veriyor.

Editör: TE Bilisim