SURDA BİR GEDİK AÇTIK

Karadeniz’de yerli sondaj gemimiz Fatih’in keşfettiği 320 milyarküplük doğalgaz rezervi, yıllardır gözü bölgede olan Batılı ülkeleri çılgına çevirdi. Oysa bölgede çok daha fazla rezervlere ulaşılacağı aşikâr olan Karadeniz’de bu daha başlangıç…

EGE’DE OYUNU BOZDUK

Avrupa’nın kuklası Yunanistan’ın, kangrene döndürdüğü 12 adalar meselesi üzerinden Türkiye’yi karaya hapsetme oyunu artık sökmüyor. Anakaraya sadece 2 km uzaklıktaki Meis Adası’nı sınır tayin eden hukuksuzluğa Türkiye asla rıza göstermiyor

DOĞU AKDENİZ” ÇILGINLIĞI

Bölgedeki trilyon dolarlık petrol ve doğalgaz rezervi Batılı baronları çılgına döndürse de Türkiye’ye hem yerli sondaj gemileriyle arama faaliyetlerini sürdürüyor hem şanlı maziye sahip donanmasıyla denizlerde kuş uçurtmuyor.

LİBYA’DA DENGELERİ DEĞİŞTİRDİK

Doğu Akdeniz’de sular ısınırken Libya ile yapılan mutabakat uluslararası arenada attığımız adımların meşruiyetini perçinledi. Türkiye’nin askeri gücü Rusya ve Fransa’ya rağmen Libya’daki sömürge uşağı darbecileri köşeye sıkıştırdı.

“BU TOPRAĞIN ALTI DA ÜSTÜ DE BİZİM”

Sömürgeciler için “Aradıkları fırsatı bulamayacaklar” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bu toprakların altında da üstünde de biz varız. Karadeniz’deki doğalgaz keşfi ülkemize moral kaynağı sağlamıştır. Yeni müjdelerle bu başarıyı ileriye taşıyacağız” mesajı vermişti.

Editör: TE Bilisim