16 Aralık 2019 Pazartesi akşamı ekranlara merhaba diyen Sefirin Kızı dizisi, geride bıraktığı 17 bölümüyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Sancar Efe ve Alacakuş’un (Nare) destansı aşkını konu eden dizi, gerek oyuncu kadrosunun sergilediği performans ve gerekse muhteşem çekim mekanlarında geçen etkileyici hikayesiyle çok konuşuldu. Koronavirüs salgınının ülkemizde de görülmeye başlanmasıyla yayına ara veren diziler kervanına katılan Sefirin Kızı, yaz sezonuna girmeden yayınladığı bölümleriyle tekrar izleyici karşısındaydı. Yayınladığı final gösterimiyle yaz sezonuna giren Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı merakla bekleniyordu. Haftalar sonra yeni sezonda Sefirin Kızı 18. bölümü heyecanla bekleyen takipçileri sevindiren haber sonunda geldi. Peki, Sefirin Kızı bu akşam var mı? Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı ve Star TV 7 Eylül 2020 yayın akışı ile ilgili bilgiler haberin devamında yer almakta.

Sefirin Kızı (18. yeni bölüm) bu akşam var mı?

Star TV’nin heyecanla beklenen Sefirin Kızı 18. yeni bölümü 7 Eylül 2020 Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicisiyle buluşacak.

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanları yayınlandı

Tüm gelişmeler yeni sezonda Star TV ekranlarında olacak. Sefirin Kızı 18. yeni bölüm tanıtımını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Sefirin Kızı yeni bölümde, Akın’ın Nare’yi kaçırdığını anlayınca ardından gidip kurtarmak için kendisini derin sulara bırakan ve Akın’ın silahından çıkan kurşunlarla yaralanan Sancar’ı kim kurtaracak? Nare Akın’dan bu kez kolay kurtulabilecek mi?

Sefirin Kızı yeni sezon tanıtımı İZLE!

Gediz, büyük sırrını sonunda Nare’ye açıklıyor mu?

Sancar ve Gediz arasındaki kıskançlık yeniden alevleniyor.

Neşe ile sözlenen Kavruk, kalbinin asıl sahibine, Zehra’ya kavuşabilecek mi?

Sefirin Kızı 18. bölüm fragmanı İZLE!

Star TV 7 Eylül 2020 Pazartesi yayın akışı

07:00 Mesut Yar ile Bugün

09:45 Demet ve Alişan ile Sabah Sabah

13:15 Gerçeğin Peşinde

16.30 Erkenci Kuş

18.40 Star Haber

20:00 Sefirin Kızı

Editör: TE Bilisim