Bu akşam televizyon kanalı TV8’de yayınlanacak Bir Baba Hindu filmi konusu ve oyuncuları açısından oldukça merak edildi. Ayrıca, bazı sahnelerinde yer alan Hindistan’a ait kültür öğelerinden dolayı vatandaşlar, Bir Baba Hindu filminin çekildiği yerleri de merak ediyor. Yönetmenliğini Sermiyan Midyat’ın yaptığı film, 2016 yapımı bir Türk komedi filmidir. Filmin yapımcılığını ise Necati Akpınar yapmaktadır. Peki, Bir Baba Hindu filmi nerede çekildi? Bir Baba Hindu konusu nedir? Tüm soruların yanıtı ve oyuncu kadrosu hakkında detaylar haberimizde…

BİR BABA HİNDU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Bir Baba Hindu filminin, büyük bir bölümü Hindistan’da çekildi. Filmin sahnelerinin büyük kısmı Hindistan’ın Mumbai şehrinde çekilmiştir. Mumbai, Hindistan’ın Maharaştra eyaletinin başkenti, Hindistan’ın en büyük ve Dünya’nın dokuzuncu büyük şehridir.

BİR BABA HİNDU FİLMİ KONUSU

Bir Baba Hindu filminin konusu, Başrol oyuncusu Fadıl’ın (Sermiyan Midyat) Hintli yoga hocası Gundhi’ye aşık olması sonucu Hindistan’da yaşadığı maceralar üzerine kurgulanmıştır. Bir mafya babası olan Fadıl, aşık olduğu kadının kaçırıldığını düşünerek Hindistan’a yola çıkar. Ancak işler sandığı kadar kolay olmaz. Gundhi’nin annesi de Hindistan’da çok güçlü bir mafya örgütünü yönetmektedir. Fadıl, Hulusi ve Mumbai’da çalışan Türk belediye işçisinin yardımıyla Gundhi’ye ulaşmaya çalışır. Ancak Fadıl’ın ailesi de Mumbai’ye geldiğinde işler iyice karışır…

BİR BABA HİNDU OYUNCU KADROSU

Sermiyan Midyat

Nicole Faria

Şafak Sezer

Burak Satıbol

Zeynep Kankonde

Füsun Demirel

Hakan Akın

Muhittin Korkmaz

NİCOLE FARİA’NIN TÜRKİYE’DE OYUNCULUK HAKKINDA DÜŞÜNDÜKLERİ

Bir Baba Hindu filminde başrol oyunculuğu yapan Hindistanlı Nicole Faria, Türkiye’de oyunculuk yapmakla ilgili bir soruya şu yanıtı veriyor:

“Türkiye’de oyunculuk yapmayı gerçekten istiyorum. Benim için çok eğlenceli bir serüven oldu. İnanılmaz bir ekiple çalıştım, her gün yeni bir şey öğrendim.”

NİCOLE FARİA KİMDİR?

Nicole Faria (d. 9 Şubat 1990; Bangalore, Karnataka) 2010 Miss Earth yarışmasını kazanan Hint model, aktris. Aynı zamanda Miss Earth yarışmasını kazanan ilk Hint kadındır.

2014 yılında ilk oyunculuk deneyimini Yaariyan isimli Hint filmi ile yaşayan Nicole Faria, ülkemizde de Sermiyan Midyat’ın yazıp yönettiği Bir Baba Hindu filminde başrol oynamıştır. (Kaynak: Wikipedia)

Editör: TE Bilisim