Kırmızı Oda Kumru kimdir, gerçek adı ne? Kırmızı Oda Kumru’nun gerçek hikayesi merak edildi! Reyting listelerinde en üst sırayı kimselere kaptırmayan TV8’in fenomen dizisinde yepyeni hikayeler ilgiyle izleniyor. Diziye geçtiğimiz hafta dahil olan Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Kumru’nun hikayesi ve hastalığı da şimdiden merak konusu. Peki, Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanların yaşanmış hikayelerinden kaleme aldığı Madalyonun İçi kitabından senaryoya uyarlanan ve etkileyici hikayede Binnur Kaya’nın ana karakter olarak yer aldığı başarılı yapımın son bölümünde dikkati çeken Kırmızı Oda Kumru kimdir, gerçek adı ne? Kırmızı Oda Kumru’nun gerçek hikayesi ve 18. bölüm fragmanı merak edildi!..

Kırmızı Oda Kumru kimdir, gerçek adı ne? Kırmızı Oda Kumru’nun gerçek hikayesi ve 18. bölüm fragmanı

Kırmızı Oda dizisinde eşi ve kızıyla birlikte gittiği dönercide krize giren ve olay çıkaran, bu nedenle de psikiyatri kliniğine başvuruda buluncak olan Kumru’nun hikayesinin detaylarına henüz yer verilmedi. Dizide ‘Kumru’ karakterini başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz canlandırıyor.

Aslıhan Gürbüz kimdir?

Başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale’de dünyaya geldi.

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Aslıhan Gürbüz, Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur.

Aslıhan Gürbüz, senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Bir Bulut Olsam dizisiyle kariyerinde önemli yol katetmiştir.

Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe’yi canlandıran Aslıhan Gürbüz, Zeytin Tepesi dizisinde Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de ise Halime Sultan karakterlerini canlandırmıştır. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden Merve Aksak’ı canlandıran Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda 17. bölümünde Kumru karakteriyle diziye dahil olmuştur.

Editör: TE Bilisim