Fenerbahçe, dün akşam Süper Lig’de deplasmanda Gaziantepspor’u 2-0 yenerken karşılaşmaya son dakikalarda Vedat Muriç’in gördüğü kırmızı kart damgasını vurmuştu.

Maçta gördüğü ilk sıra kartla ligdeki Başakşehir maçında cezalı duruma düşen Fenerbahçe’nin Kosovalı forveti, ikinci sarı karttan kırmızı kart görünce kurallar gereği cezasını Türkiye Kupası’nda hafta içi oynanacak Kayseri maçında cezalı olurken Başakşehir maçında oynamasının önünde engel kalmamıştı.

Bu sebeple Vedat’ın ikinci sarı kartı bilerek gördüğü iddiaları gündeme gelmişti.

“REFLEKS OLARAK YAPTIĞIM BİR HAREKET”

Vedat Muriç bu konudaki eleştirilere yanıt verdi. Kendisi ve takım arkadaşlarırnın tek düşüncesinin şampiyonluk olduğunu bilerterek sözlerine başlayan Muriç “Sadece saha içine konsantreyiz. Başka bir düşüncemiz yok. Gördüğüm kartla ilgili çıkarılan dedikoduların farkındayım. Bununla ilgili konuşmaya bile gerek yok aslında. Nabzın 180’e çıktığı bir iş yapıyoruz. Sahadayken aklımızda sadece oynadığımız maçı kazanmak oluyor. Rakip hızlı başlamasın diye refleks olarak yaptığım bir hareketi planlanmış gibi yorumlayanlar olmuş” dedi.

“ALGI OLUŞTURMAK İÇİN…”

“Planlama yapsam gol atınca formamı falan çıkarırdım” diyen Muriç, “Bu kişiler içinde takımımıza karşı algı oluşturmak için uğraşan insanlar olduğunu ben de tüm camiamız da iyi biliyor. Biz 29’uncu şampiyonluğa konsantreyiz ve bunu da taraftarımızla başaracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim