Ahali yaklaşın yamacıma önemli bir mevzu var!

Bir belediye başkanı çıkmış caddeye Ömer Halisdemir ismi verilmesi teklifine ‘isim enflasyonu’ diye tavır koymuş.

Orada dur ey fani!

15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi unutturmayacağız. VE HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE VE GAZİLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ.

YOK ÖLE TUZU KURU TAVIR. ADAMI DELİ ETMEYİN! İNSAN SEVDİĞİNİN İSMİNİ YAŞATIR. BİZDE ÜLKEMİZİ BÜYÜK BİR BADİREDEN KURTARAN ŞEHİDİMİZİN ADINI HERYERE

ASARIZ, YAZARIZ. MİLLETİN ADAMI OLUN! MİLLET İSTİYOR MU? KESİNLİKLE… SANA NE OLUYOR EY BRE GAFİL! MİLLET NE DİYORSA O.

ŞART OLDU HATIRLATMAK!

15 TEMMUZ NEYDİ, NELER YAŞANDI BİR KEZ DAHA HATIRLAYALIM;

BÜYÜK BİR OYUN KURULMUŞTU: Şükür olsun ki millet evlatları büyük oyunu bozdu! Bu darbeyi engelleyen kahraman millet evlatları, aslında bir darbeyi önlememiştir, İSTİKLÂL SAVAŞI KAZANMIŞTIR. Çünkü planlanan şey; kaos, iç savaş ve işgaldir.

Dönem noktası Sayın Cumhurbaşkanının sazı eline alması ve teknolojinin de gücünden yararlanması milleti meydana çağırmasıdır. Cumhurbaşkanı diyordu ki: “ “Bu darbe girişimine en ufak sempati duyanın, yedi sülalesiyle yakından ilgileneceğiz!!!”. Haydi milletin evladı ülkene sahip çık! Savulun kâfirler milletin evlatları geliyor!!! :)))

Hep bir ağızdan haykırıyorduk! Bizde darbeyi ve darbecileri tanımıyoruz. “Namlusunu milletine çeviren tanka selam durmam” diyen tebadanız!!!

Aslında belliydi! Bu insanlıktan nasibini almamış mahluklar, Müslümanların üzerine bomba yağdıracağı “dinler arası diyalog”dan, Hıristiyanları ve Yahudileri Cennet’e sokmalarından belliydi!

Belliydi! Bizler yıllarca menemene talim ederken, onlar maklube zıkkımlanıyordu!

Ulan Feto; herkesi dinledin, bi’ kere olsun Allah’ın kelâmını dinleseydin namıssız!!! :)))

Bir nesli perişan ettiğin yetmedi, devleti zaafa uğrattın!

MÜSLÜMANLAR HARİÇ, BÜTÜN GÂVURLARA HİZMET ETMİŞ SÜMÜKLÜ VE TAİFESİ!

BİZİM DERDİMİZ NE OLMALI, NEDİR; Müslüman kisvesi altında İslam düşmanlığı yapan, uluslararası istihbarat şebekelerinin piyonu haline gelmiş vatan hainlerine karşı hem İslam’ı savunmak hem de vatanımızı savunmaktır.!!!

NE (-ler) ÖĞRENDİK ;

-Herhangi bir cemaat, İslâm’dan ziyade kendi ismini ön plana çıkarıyorsa, hizmet edilen şey İslâm değildir…

-Kapitalizm’e bulaşan, sekülerleşen her cemaat paraleldir!

-Atamalarda LİYAKAT, PERFORMANS, ADALET VE GÜZEL AHLAK KRİTER OLSUN… Hiçbir cemaatten, tarikattan, bölücüden, masondan, aşırı solcudan, PKK’lıdan memur atanmasın!

Zira hepsinin hevesi, eskiden beri devleti ele geçirmek!

YOKSA 10 YIL SONRA YİNE TANKLARA KAFA ATMAK ZORUNDA KALIRIZ!

SON BİR ÖNEMLİ NOKTA DAHA…

Sevgili Bakanlarımız, vekillerimiz ve belediye başkanlarımız, şu an hastanede tedavi gören gazilerimizi kim aramadıysa, ziyaret etmediyse eşekler kovalısın ? Adamı deli etmeyin

hemen arayın, ziyaret edin ? Şehitlerimize ve gazilerimizi arayın sorun. KENDİLERİNİZİ ONLAR YERİNE KOYUN VE ONA GÖRE DAVRANIN.

ŞEHİTLERİMİZE, GAZİLERİMİZ SAHİP ÇIKALIM…

Benden söylemesi.

Editör: TE Bilisim