Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı esir eden yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle milyarlarca insan evlerinde adeta hapis hayatı yaşıyor. Türkiye’de de hükümet yetkilileri tarafından yapılan çağrılar neticesinde vatandaşlar gönüllü karantinalarını uyguluyor. Bu kapsamda da insanlar evde yapılabilecek aktiviteleri merak ederek internette araştırma yapıyor. Özellikle evdeki imkanlarla oynanabilecek oyunlar hakkında bilgi edinen vatandaşlar interentte araştırma yapıyor. Peki, Evde neler yapabilirim? Evde oynanabilecek oyunlar ve yapılacak aktiviteler… detaylar haberimizde…

EVDE NELER YAPABİLİRİM? EVDE OYNANABİLECEK OYUNLAR VE YAPILACAK AKTİVİTELER

1. Resim Yapmak Resim yapmak, evdeyken yapılacak en rahatlatacak aktivitelerden.

2. Kendin Yap Projeleri Mobilyalara bambaşka bir görünüm vermeye ne dersin? Evindeki bir şifonyeri rengarenk süsleyebilirsin.

3. Online Dersler Herkesin evde olduğu sırada dışarıda kaçırdığımız bir şey olmadığına göre bu zamanı yeni bir beceri edinmeye ne dersin?

4. Aile Oyunları Tüm ailen evde ise, birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Dünyanın en popüler oyunlarından birini oynamak sence de eğlenceli olmaz mıydı?

5. Geçen yıl kitap fuarında altığın 1000 parça yap bozu çözmek için tam da zamanı değil mi?

6. Konsol ve PC Oyunları Dijital bir dünyada yaşamak bize oyunlar açısından çok çeşitli olanaklar sunuyor. Futboldan aksiyon oyunlarına kadar birçok oyun seni bekliyor.

7. Ev Sporları Evde olduğumuzda daha fazla yemek yemek istesek de, egzersiz yapmak fiziksel ve zihinsel olarak formda kalmak için harika bir yol.

8. Çok Satanlar Normal yaşam rutinimizde ertelediğimiz kitapları okumanın tam zamanı. Beklettiğimiz, listemizde olan birçok kitap varsa herkes evdeyken başlayabilirsin. Çok satan kitaplardan başlamaya ne dersin?

9. Yepyeni Yemek Tarifleri Evde kalmak, her zaman denemek istediğin yeni tarifleri denemek için harika bir zaman.

Editör: TE Bilisim