2013 yılında Real Madrid’den 50 milyon Euro’ya transfer edilen ve 2016-17 sezonuna kadar iyi bir performans sergileyen Mesut Özil Arsenal’in başına bela oldu.

Daha önce Arsene Wenger’le problemler yaşayan yıldız futbolcunun şimdi de Unai Emery ile anlaşamaması İngilizlerin sabrını taşırırken, yönetimin Alman orta sahayı resmen satış listesine koyduğu belirtildi. Haftalık 350 bin sterlin maaş alan Mesut Özil’e yanaşamayan Avrupa devleri Arsenal’e resmi teklif götüremezken 30 yaşındaki oyuncu için MLS Ligi takımları, Çin ve Türkiye tercihlerinin olduğu ifade edildi. Bu sezon Premier Lig’de sadece 1 maça çıkan Mesut, 71 dakika görev alırken, Sportif Direktör Edu Gaspar’ın birçok kulübe ‘Maaş konusunda yardımcı olabiliriz’ haberini gönderdiği bildirildi.

Her ortamda Fenerbahçeli olduğunu açıklayan ve Türkiye’ye göz kırpan Mesut Özil için Ali Koç’un sergileyeceği tavır merak konusu olurken, sarı lacivertli takımın ligde kötü gitmesi halinde Ocak ayında sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği kaydedildi.

91 kez Almanya Milli Takım’ında görev alan Mesut Özil, 22 Temmuz 2018’de formayı astığını açıklamıştı.

Editör: TE Bilisim