TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması  Survivor’da bu sezon birçok yarışmacı sakatlık nedeniyle Survivor’a veda etmek zorunda kaldı. Durum böyle olunca adaya yeni isimler takımlara katılmaya devam ediyor. Yarışmaya katılan isim Ezgi Hocaoğlu oldu. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı yarışmada ünlüler takımına dahil olan Ezgi Hocaoğlu hakkındaki bilgiler yoğun olarak araştırılıyor. Peki, Survivor’ın yeni yarışmacısı Ezgi Hocaoğlu kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç? İşte Ezgi Hocaoğlu’nun hayatı…

SURVİVOR EZGİ HOCAOĞLU KİMDİR?

Kendisi jimnastik ile ilgilenmektedir. Bu sezon sürekli olarak yarışmaya jimnastik yapan isimlerden alınmaya devam ediliyor. Acun Ilıcalı’nın ilerleyen günlerde bu isimi çağırarak duyurması belirtiliyor. Yarışmacının hayatı hakkında henüz bilgi bulunmuyor ancak kısa süre içerisinde hakkında bilgiler geldikçe sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

Survivor Ezgi Hocaoğlu Millie Bobby Brown’a benzetildi

Tv8 ekranlarında yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor 2020’de 14 Mart akşamı takımlara birer yeni yarışmacı daha katıldı. Ezgi Hocaoğlu’nu görenler ünlü İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown’a benzediğini iddia etti.

Editör: TE Bilisim