Türkiye, Andorra deplasmanında. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine gitmeyi garantileyen Türkiye, grubunda bu akşam son karşılaşmasına Andorra deplasmanında çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş, bu maç öncesi Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Çağlar Söyüncü, Efecan Karaca, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir ve Mert Günok’u aday kadrodan çıkarırken, yerlerine Andorra mücadelesi öncesi Ümit Milli Takımımız’ın kadrosunda bulunan Ahmed Kutucu, Berkay Özcan, Güven Yalçın ve Mert Müldür’ü aldı.

İLK 11’LER BELLİ OLDU!

Türkiye : Uğurcan, Nazım, Ozan Kabak, Merih, Kaan, Ömer Bayram, Ozan Tufan, Hakan, Yusuf, Enes, Ahmed Kutucu

Andorra : Gomes, Cervos, Llovera, Lima, San Nicolas, Rebes, Vales, Martinez, Clemente, Alaez, Martinez.

HEDEF LİDERLİK!

Sahaya mutlak kazanmak için çıkacak Ay-Yıldızlılar, Andorra ile bugüne kadar 3 kez karşılaştı ve hepsinden de galibiyetle ayrılırken, hiç gol yemedi. Milliler, rakibini EURO 2020 elemelerinde sahasında 1-0, 2014 Dünya Kupası elemelerinde de 5-0 ve 2-0’lık (d) sonuçlar la devirmeyi başarmıştı. Hedefimiz bu akşam da Andorra’yı yenmek ve Arnavutluk’tan gelecek güzel bir haberle de lider olarak finallerin yolunu tutmak olacak.

ANDORRA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Andorra karşılaşması 17 Kasım Pazar günü oynanacak. EURO 2020 grup eleme maçları böylece son bulacak.

ANDORRA TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA?

Türkiye Andorda EURO 2020 Grup mücadalesi Türkiye saati ile 22.45’te oynanacak.

ANDORRA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Andorra Türkiye grup eleme maçı A Milli Takım’ın EURO 2020 grup maçlarının resmi yayıncısı olan TRT 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Editör: TE Bilisim