Türkiye’mizde geleneksel olarak çeyiz, gelinlik kızla özdeşleştirilir , onun el emeğidir, göz nurudur. Bizim de çoğunluğu kadın olan çalışanlarımızın ürünleri hazırlarken adeta kendi çeyizlerini hazırlarcasına gösterdikleri özen ve hassasiyet, markamızı bugünlere ulaştıran en önemli geleneğimizdir.Ülke içinde oluşturduğumuz geniş bayi ağı ile iç pazardaki etkinliğimizin yanı sıra , kırkı aşkın ülkeye de ihracat yaparak dünya piyasasında  ülkemizin ismini duyurmaktayız. 

Online mağazamızı gezerek, çeyiz paketleri, yatak örtüleri, nevresim takımları, yatak setleri, battaniye setleri, nişan setleri, yemek ve salon takımları, hamam setleri, bornoz takımları gibi bir çok ürün kategorisini inceleyip siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Siparişler Ne Zaman Kargoya Verilir?

Oluşturduğunuz sipariş onay sürecinden geçtikten sonra kargo işlemleri süreci başlar ve ürünleriniz üç gün içinde (hafta sonu yani cumartesi ve pazar günleri hariç) belirttiğiniz teslimat adresine ulaştırması için kargo şirketine teslim edilir. Bu teslimatın ardından kargo takip süreci başlayacaktır. Sipariş gönderildikten sonra, gerekli bilgiler takip için SMS ve e-posta yoluyla tarafınıza gönderilecektir. Kargo bilgilerinize ana sayfamızdaki “Kargo Takibi” sekmesini tıklayıp, çıkan sayfada kargo numarası ve kargo firması bilgilerini girdikten sonra erişebilirsiniz. Teslimat adresinin uzaklığına göre teslimat süreleri değişebilmektedir. Kargo şirketi normal koşullarda 1 ile 5 gün arasında siparişinizi size ulaştıracaktır.

Fakat bazen olağanüstü hallerde (grevler, iş kesintileri, doğal afetler, ayaklanmalar, toplumsal hareketler, nükleer riskler ve tehlikeler, istilalar, salgın hastalıklar, iç savaşlar, yıkım ve yangın gibi) veya teslimat süresinde araya resmi ve idari tatillerin girmesi durumunda, teslim zamanı aralığı biraz daha uzayabilir. Bunu yanı sıra alıcıdan kaynaklı olarak yanlış teslimat adresi bilgisi, alıcının teslimat adresinde bulunamaması gibi durumlar da süreci uzatabilir. UPS kargo ve MNG kargo firmaları ile kargo anlaşmamız vardır ve  Türkiye’nin her bölgesine gönderilmektedir

Peki siparişlerin aynı gün içinde kargoya verilmesi mümkün müdür? Normalde siparişler bir hazırlanma süresinin ardından kargo firmasına verilir. Fakat elart.com adresimizden  saat 16:00 ‘a kadar yapacağınız alışverişler aynı gün kargoya verilebilmektedir.

Kargo Teslimi Sırasında Nelere Dikkat Edilmeli?

Elart ile yapacağınız alışverişlerinizde ücretsiz kargo avantajlarından faydalanabilirsiniz. 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsizdir. Siparişinizi tamamlarken  bu bölümde yazmış olduğunuz teslim alacak kişi ve adres bilgilerini doğru şekilde doldurmanız çok önemlidir ki böylece kurye doğru adrese teslimata gelir ve yetkili kişiye ürünü teslim eder. Teslimatınız herhangi bir nedenden dolayı gerçekleşemez ise adres ve kişi bilgileriniz üzerinden sizinle iletişim kurulacaktır. Siparişinizi kapınıza gelen kargo görevlisine kimlik beyan ederek teslim alabilirsiniz. Siparişi teslim aldığınızda lütfen nakliye paketini açın ve içeriğin eksiksiz ve hasarsız olduğundan emin olun.

Ürünlerin ambalajında ​​veya içeriklerinde herhangi bir sorun varsa, teslim almamanız ve kargo görevlisinden durumu kayıt altına alarak tutanak oluşturmasını talep etmeniz gerekir. Tutanak olmaz ise teslimat sonrası kayıp / hasar bildirimi kabulünde sorun yaşanabilir. Eksik ya da hatalı olduğunu farkettiğiniz kargonuzun, eksik ürün ya da ürünlerini  “0224 263 00 34 – 35 – 36” numaralı iletişim telefonlarımıza bildiriniz.Kargoyu teslim aldıysanız anlaşmalı olduğumuz kargo firması ile ürünü geri gönderebilirsiniz.

Aldığınız ürünlerden bir sebepten dolayı memnun kalmazsanız, 14 gün içinde yine anlaşmalı kargo firmaları ile iade işleminizi yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim