Dün akşam saatlerinde Elazığ’da yaşanan deprem tüm Türkiye’de korku ve panik havası oluşturdu. Deprem sonrası sosyal medyada yardım ve geçmiş olsun mesajları atılmaya başlandı. İmkanı olan vatandaşlar deprem bölgesine akın ederken, uzak mesafedeki vatandaşlar ise başsağlığı ve destek mesajları göndermeye devam ediyor. Vatandaşlardan sosyal medyada #gecmisolsunelazıg hashtagiyle destek mesajları atmaya devam ediyor. Ünlüler deprem paylaşımları da yaparak dua ve temennilerini Elazığ için paylaştı. İşte sosyal medyada Geçmiş Olsun Elazığ depremi mesajları hakkında paylaşılanlar.

GEÇMİŞ OLSUN ELAZIĞ MESAJLARI

İşte sosyal medya üzerinden #GeçmişOlsunElazığ hashtag’i ile paylaşılan o deprem mesajları:

– Mevlam Milletimi Devletimi afetlerden korusun inşallah. #gecmisolsunElazığ

– Yürekler dağlandı. Allah yardımcımız olsun.

– Nerede bir can ölse, oralı olur yüreğim. Olmalı zaten.  Olmazsa insan olmaz yüreğim.  Geçmiş Olsun

– Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza Allahtan rahmet Yaralı Vatandaşlarımıza da Acil Şifalar Diliyorum Ülkemize Geçmiş Olsun

– Yaralılara acil şifa, hayatını kaybedenlere rahmet geride kalanlarına sabır diliyorum.

– Elazığ’da gerçekleşen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

– El-aziz kentimiz Elazığ’ımıza büyük geçmiş olsun. Rabbim vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, geride kalanlara sabır, yaralılarımıza acil şifalar versin.

– Deprem gerçeğini ve deprem ülkesinde olduğumuzu bir kez daha bize hatırlatan afet dolayısıyla, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Şimdi birlik, beraberlik ve yaraları sarma zamanı.

– Elazığ da Meydana Gelen Depremde Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet Yaralı Kardeşlerime Acil Şifalar Diliyorum

– Siz üşürseniz biz donarız. Allah yardımcınız olsun. Geçmiş olsun.

ÜNLÜLERİN ELAZIĞ DEPREM MESAJLARI PAYLAŞIMLARI

Ömür GediK: Van depremi sonrasındaki ilk  maçın 65’inci dakikasında Beşiktaş tribünleri bütün atkı ve bereleri Van’a ulaştırılmak üzere sahaya atmıştı. Bu haftasonu tüm takımları aynı hareketi yapmaya çağırıyorum. Bu kez Elazığ için…

Kıvanç Tatlıtuğ: Büyük geçmiş olsun Elazığ.. Kayıplarımız için baş sağlığı, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara sabır diliyorum. Mucize kurtuluşlar için dualarımız sizinle…

Mustafa Sandal: Yürekler burkuldu. Elazığ için dualarımı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet ailelerine sabır diliyorum.”

Seda Üren: “Elazığ büyük geçmiş olsun. Rabbim sana emanetiz… Sen koru her türlüsünden, yeryüzünden gökyüzünden gelecek felaketten afetten.

Nilgün Belgün: “Çok üzgünüm çok geçmiş olsun Elazığ, Malatya. Dualarımız sizinle..

TARKAN: Elazığ’da olan ve başka kentlerimizde de hissedilen depremden dolayı vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun. Daha fazla acı haber almadan atlatmamızı umuyorum. Dualarımız milletimizle, ülkemle…

ACUN ILICALI: Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Dualarımız sizinle…

DOĞA RUTKAY: Can kaybı sayısı gitgide artıyor sabah olana dek her saniye artacak üzüntüsünden gözümü kırpamadım bile… Ne acı bir durumun içindeyiz.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN: Elazığ’ da meydana gelen Malatya ve civar şehirleri de etkileyen deprem çok üzücü… Can kayıpları için Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar, dualarımız can kaybının artmaması için… Milletimizin başı sağ olsun.

HÜLYA KOÇYİĞİT: Tüm dualarımız, kalbimiz sizlerle. Allah bir daha yaşatmasın. Kaybettiğimiz canlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun Elazığ.

FAZIL SAY: Kayıplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, sayının artmaması umuduyla.

Editör: TE Bilisim