Gel,nim Mutfakta yarışmacılarının bugün hazırlayacağı Ketojenik Ekmek Tarifi oldukça dikkati çekti. Programın takipçileri ketojenik ekmek nasıl yapılır aramalarına şimdiden başladı. Evde ekmek yapımı için tarif arayan okurlarımızın tercih edebileceği sağlıklı ve pratik tarifimize püf noktalarıyla birlikte yazımızda yer veriyoruz. İşte Ketojenik ekmek tarifi! 9 Nisan Gelinim Mutfakta Ketojenik Ekmek nasıl yapılır? Gerekli malzemeler ve ekmeğin hazırlanışı ile ilgili bilgiler yazımızda.

KETOJENİK EKMEK TARİFİ! GELİNİM MUTFAKTA KETOJENİK EKMEK NASIL YAPILIR?

Ketojenik Ekmek Tarifi için gerekli malzemeler;

4 çay bardağı keten tohumu unu (yaklaşık yarım kg) 1 tatlı kaşığı deniz tuzu 2 çay kaşığı toz şeker 5 adet çırpılmış yumurta 250 gram fındık 50 gram kadar tereyağı 1 çay bardağı su

Birbirinden lezzetli Gelinim Mutfakta Yemek Tarifleri’ne buradan ulaşabilirsiniz…

Ketojenik Ekmek nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta Ketojenik Ekmek tarifi, nasıl yapılır?  Öncelikle fırınınızı 170 dereceye kadar ısıtın. Tepsinize yağlı kağıdı serin.

Büyük bir kapta, keten tohumu unu, kabartma tozu, tuz ve şekeri iyice birbirine yedirin. Çırpılmış yumurta, su ve yağı, fındığı kuru harcınıza ilave ederek iyice karıştırın.

Karışımın katı hale gelmesi için 2-3 dakikadan fazla olmayacak kadar bekletin. Hazırlanan karışımı tepsiye dikkatlice döküp eşit oranda yayılmasını sağlayın.

İçini çekene kadar pişirdikten sonra fırından çıkartıp üzerini nemli biz bezle örtün.

Afiyet olsun!..

Mengen Pilavı nasıl yapılır? 8 Nisan Gelinim Mutfakta Mengen Pilavı tarifi ve püf noktaları…

Editör: TE Bilisim