Kurban Bayramı için beklenen Emekli Bayram İkramiyesi ne zaman yatacak ve Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Yaklaşık 12 milyon emekli vatandaş Kurban Bayramı ikramiyesinin hesaplarına yatırılacağı tarihi ve emekli ikramiyesinin miktarını merakla bekliyordu. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan son dakika açıklamasıyla tarih ve miktar oranı belli oldu. Peki, Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Bilgiler haberimizde!..

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 

Yapılan son dakika açıklamasıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz 2020 tarihleri arasında ödeneceğini duyurdu.

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ödemeleri, SSK’lı emekliler için 17-26 Temmuz’da, Bağ-kur’lu emekliler için ise 25-28 Temmuz tarihleri arasında ödenecek.

Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne kadar?

2020 yılı Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri 1000 TL olarak gerçekleşmişti. Kurban Bayramı emekli ikramiyesi olarak vatandaşların hesaplarına yatırılacak miktarın yine 1000 TL olması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim