Plastik sektöründe yıllardır önemli bir yer sahip olan Işık Plastik halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmasının ardından vatandaşların ilgini çekmeye başladı. Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi yoluyla halka arz edilecek şirket için iki günlük talep toplanacak. Bu noktada yatırım yapmak isteyen vatandaşlar hisse kodu ve ne zaman arz edileceğini araştırıyor. Peki, Işık plastik halka ne zaman arz edilecek? Işık plastik hisse kodu nedir?

IŞIK PLASTİK HİSSE KODU NEDİR?

30 yıllık deneyimiyle dikkat çeken Işık Plastik Garantİ BBVA üzerinden halka arz olacak. Işık Plastik’in Borsa İstanbul’daki kısa kodu ise ISKPL olarak gözükmektedir.

IŞIK PLASTİK HALKA NE ZAMAN ARZ EDİLECEK?

Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi yoluyla halka arz olacak şirket için 21-22 Ocak 2021 tarihlerinde 10.30-13.00 saatleri arasında iki gün süre ile talep toplanacak.

Işık Plastik paylarının birincil halka arzı, Garanti BBVA Yatırım’ın liderliğinde gerçekleştirilecek. Kurumun halka arzda talep toplama fiyatı ise 16,10 TL olarak belirlenmiş durumda. Işık Plastik’in toplam 11.286.293 TL nominal değerli payı halka arz edilecek.

HİSSELER NE ZAMAN HESABA GEÇER?

Garanti BBVA’nın izahnamede yer alan açıklamaya göre halka arzın bitmesinin hemen ardından 22 Ocak 2021 Cuma günü 13:00’dan sonra yatırımcıların hesaplarına hisseleri paylaştırılacak. Bu süreç teknik sıkıntılardan kaynaklanan durumlar olursa uzayabilir.

Editör: TE Bilisim