Mucize Doktor nerede, hangi hastanede çekiliyor konusu dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Seyirciler Mucize Doktor’un çekildiği Berhayat Hastanesi gerçekte var mı sorusunun yanıtını ararken, ekranlara yansıyan devasa yapı oldukça dikkati çekiyor. Fox Tv’de perşembe akşamları ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinde vatandaşın ilgisini çeken ayrıntılardan biri dizinin çekimlerinin yapıldığı  hastanenin neresi olduğu… Diziyi izleyen vatandaşlar ‘Mucize Doktor Berhayat Hastanesi nerede, Mucize Doktor nerede çekiliyor’ merak ediyor!.. Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal gibi ünlü isimlerin oynadığı dizide Otistik Savant Sendromu hastası ve aynı zamanda en büyük hayali cerrah olmak olan Doktor Ali Vefa’nın hikayesi kadar, dizinin çekildiği mekanlar da merak edilmekte. Çekimlerin neredeyse tamamına yakınında yer verilen ve dizide ‘Berhayat Hastanesi’ olarak anılan İstanbul Anadolu Yakası’ndaki VM Medical Park Pendik Hastanesi en çok araştırılan detaylardan biri oldu. Peki, bu akşam 22. bölümüyle ekranlara gelen Mucize Doktor nerede, hangi hastanede çekiliyor? Berhayat Hastanesi gerçekte var mı? Soruların yanıtı yazımızda!..

Mucize Doktor nerede, hangi hastanede çekiliyor? Berhayat Hastanesi gerçekte var mı, haritada nerede?

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor; İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki Pendik ilçesinde, VM Medical Park Pendik Hastanesi’nde çekilmektedir. Hastanenin adı diziye, ‘Berhayat Hastanesi’ olarak uyarlanmıştır.

Mucize Doktor’un çekildiği ‘Berhayat Hastanesi’ adıyla tanınan Medical Park Pendik Hastanesi…

62 bin merekare genişliğe sahip kapalı alan üzerine kurulan VM Medical Park Pendik Hastanesi, 330 normal 53 yoğun bakım olmak üzere toplamda 383 yatak kapasitesiyle İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmet vermeye devam ediyor.

Mucize Doktor’un çekildiği VM Medical Park Pendik Hastanesi’nin (Berhayat Hastanesi) haritadaki yeri.

VM Medical Park Pendik Hastanesi’nde 301 araç kapasiteli 3 katlı 2 adet kapalı otopark ve 1 de açık otopark bulunmaktadır. Vale ücretinin 15 lira olduğu hastanenin devasa yapısı, Mucize Doktor dizisinde de takipçilerin oldukça dikkatini çekmektedir.

Editör: TE Bilisim