Süper Lig 2020-2021 sezonu öncesi ‘The Land of Legends Cup’ta boy gösterecek takımlar merak konusu oldu. Match PR’ın organizasyonu ile The Land of Legends sponsorluğunda düzenlenecek kupada takımlar yeni transferlerini ve son durumunu görme fırsatı elde edecek. Maçlar ise canlı olarak yayınlanacak. Peki The Land Of Legends Cup hangi kanalda yayınlanacak? 2020 İşte turnuvaya katılan takımlar ve maçları.

The Land Of Legends Cup hangi kanalda yayınlanacak? 2020 İşte turnuvaya katılan takımlar ve maçları

FTA Antalyaspor, DG Sivasspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın katılacağı hazırlık turnuvası The Land of Legends Cup, D-Smart ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. MatchPR’ın organize edeceği turnuva, 31 Ağustos ile 5 Eylül arasında oynanacak.

Türkiye’de geçtiğimiz yıllarda birçok hazırlık turnuvası oynanıyordu. Değişen futbol iklimiyle birlikte bu turnuvalardan sadece TSYD Ankara Kupası kalmıştı. Bununla birlikte son dönemde iki veya üç takımlı turnuvalar yapılmaya gayret ediliyordu. Covid-19’un da etkisiyle hazırlık maçları bu sezon özelinde, biraz daha yerel olmak zorunda kaldı. Bu bağlamda MatchPR’ın katkılarıyla The Land of Legends Cup’ın düzenleneceği açıklandı. FTA Antalyaspor, DG Sivasspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın katılacağı bu turnuva, 31 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında D-Smart ekranlarında olacak. Turnuva takvimi ise önümüzdeki günlerde MatchPR tarafından açıklanacak.

Editör: TE Bilisim