Ekranarın en sevilen dizilerinden Sefiirn Kızı’nda Nare diziden ayrılacak mı? Son dakika haberleriyle sosyal medyada konu olan Neslihan Atagül’ün hastalığıyla ilgili gelişmeler sonucu diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Sefirin Kızı final beklentisi hayranlarını şoke etti. Peki, Sefirin Kızı Nare neden yok, öldü mü, Neslihan Atagül diziden ayrılıyor mu, Neslihan Atagül’ün hastalığı nedir? Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi konulduğu iddia edilen ünlü oyuncu hakkında merak edilenler yazımızda olacak. İşte, ‘Sefirin Kızı final mi yapacak? Neslihan Atagül diziden ayrılıyor mu, hastalığı nedir?’ sorularının yanıtı…

Sefirin Kızı final mi yapacak? Neslihan Atagül diziden ayrılıyor mu, hastalığı nedir?

Neslihan Atagül Doğuulu’nun son zamanlarda yaşadığı rahatsızlık nedeniyle geçirgen bağırsak sendromu teşhisi konulduğu öğrenildi.

Sefirin Kızı dizisinde Nare karakteriyle gönüllerin fetheden Neslihan Atagül Doğulu’nun bu akşam yayınlanan yeni bölümde yer almaması hayranlarını ayağa kaldırdı.

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, son günlerde yaşadığı geçirken bağırsak sendromu nedeniyle rapor aldığını ve bir süre dinleneceğini açıklamıştı.

Alınan son dakika bilgilerine göre Neslihan Atagül Doğlu, Sefiirn Kızı dizisinden ayrılma kararı aldı.

Genç oyuncu konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…”

Sefirin Kızı dizisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu’nun sağlık sorunları nedeni ile senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle yeni bölümlerimizde Neslihan Hanım’ın aramızda olamayacağını siz değerli izleyicilerimize üzülerek bildiriyoruz. Sefirin Kızı Nare olarak serüvenimizin en kıymetlilerinden olan sevgili Neslihan Atagül Doğulu’ya tüm özverili çalışması ve bugüne kadarki katkıları için yürekten teşekkür ediyor, geçmiş olsun diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Neslihan Atagül Doğulu başarıyla canlandırdığı Nare karakteriyle izleyici tarafından çok sevilmişti. Genç oyuncunun ayrılışından sonra senaryonun nasıl şekilleneceği ise merak ediliyor.

Editör: TE Bilisim