Ziraat Türkiye Kupası maçı için heyecan bu akşam başlıyor. Yeni transferleriyle kadarosunu güçlendiren Galatasaray, zorlu Rizespor deplasmanına konuk oluyor. İlk müsabaka avantajlı skoru elde edecek takımı belirleyecek. İlk yarıdaki kötü futbolunu silmek isteyen Galatasaray ilk resmi müsabakasında kazanarak moral depolamak istiyor. Rizespor ise yükselen grafiğini devam ettirmek istiyor. Peki Çaykur Rizespor Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak?  Hangi kanalda yayınlanacak?

GALATASARAY’IN ÜSTÜNLÜĞÜ DİKKAT ÇEKİYOR

İki takım arasında oynanan son 40 maçın 26’sını Galatasaray kazanırken 6 mücadelenin de kazananı Çaykur Rizespor oldu. 8 maç ise berabere bitti.

GALATASARAY’DA EKSİKLER CAN SIKTI

Galatasaray’da Nzonzi, Jimmy Durmaz, Saracchi ve Sekidika maç kadrosunda yok! Onyekuru, Luyindama ve Andone ise sakatlıkları nedeniyle bu akşam kadroda yer alamayacak. Ev sahibinde ise Umar Aminu’nun ve Scepovic’in durumların maç saatinde netleşecek.

ÇAYKUR RİZESPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Bu akşam oynanacak olan Rizespor Galatasaray maçı Saat 20:30’da başlayacak ve müsabaka ATV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Editör: TE Bilisim