Yaşadığı talihsiz saldırı sonucu ekranlardan uzun süre uzak kalan İbrahim Tatlıses, 9 yıl aradan sonra İBO SHOV 2020 ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 'İbrahim Tatlıses geri dönüyor' haberiyle heyecan yaşayan sanatçının hayranları, 'İbo Show ne zaman başlıyor, İbo Show bugün var mı, hangi kanalda yayınlanacak?' sorusunu araştırıyor. 9 yıl önce Kutsi ve Deniz Seki'yle yaptığı programdan sonra uğradığı saldırının ardından ekranlara veda eden 'İmparator'un sunacağı İBO SHOW 2020'nin ilk bölüm konukları da belli oldu. Peki, 2020 İbo Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor? İbo Show 1. bölüm ne zaman başlayacak?

Merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında...

2020 İBO SHOW NE ZAMAN BAŞLAYACAK

İbrahim Tatlıses'in sunduğu ve bir dönemin en çok izlenen TV programları arasında yer alan İBO Show Star TV ekranlarında yeniden izleyiciyle buluşacak. İBO Show 2020'nin ilk bölümü, 31 Ekim 2020 Cumartesi akşamı saat 20:00'de hayranlarını ağırlayacaktı ancak İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle programın ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi. Bu nedenle 2020 İBO Show 1. bölüm 14 Kasım Cumartesi günü akşam saat 20:00'da başlayacak.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1595939571092-0"); });

İbrahim Tatlıses 9 yıl önce Deniz Seki ve Kutsi ile yaptığı programdan sonra talihsiz bir saldırıya uğrayarak uzun süre yaşam savaşı vermişti. Zor günleri geride bırakan İmparator, hayranlarıyla yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyor.

9 yıl önce ağırladığı son konuklarıyla yeni yayın dönemine merhaba diyecek olan İBO Show, 'nerede kalmıştık' diyerek yakın tarihte Kutsi ve Deniz Seki'yi konuk edecek.

Editör: TE Bilisim